Καλωσήρθατε στο blog μας!!!

Φίλοι αναγνώστες, σας καλωσορίζουμε στο blog της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα από αυτόν τον χώρο θα προσπαθήσουμε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα θέματα σχετικά με την ομάδα μας. Επίσης, θέλουμε και την δική σας συμβολή για περαιτέρω βελτίωση του blog δίνοντάς μας τα δικά σας σχόλια και τις προσωπικές σας απόψεις για οποιοδήποτε μπασκετικό θέμα!!!!

Χρήστος Βαχαρίδης

Χρήστος Βαχαρίδης
Προπονητής

Ρέα Ντόκου (1)

Ρέα Ντόκου (1)
Προηγ.Ομάδα: Νίκη Λευκάδος

Θάλεια Τσακτσίρα (1)

Θάλεια Τσακτσίρα (1)
Προηγ.Ομάδα: ΑΓΣΙ

Μαρία Δαγκλή (2)

Μαρία Δαγκλή      (2)
Προηγ.Ομ.: Α.Ο.Αμπελοκήπων

Λουκία Βούλγαρη (2)

Λουκία Βούλγαρη (2)
Προηγ.Ομάδα: Άρης Θήβας

Σοφία Παπαδιά (2-3)

Σοφία Παπαδιά  (2-3)
Προηγ.Ομάδα: ΑΓΣΙ

Κων/να Καρπόνη (2-3)

Κων/να Καρπόνη (2-3)
Προηγ.Ομάδα: Ηρακλής Θεσ.

Αλεξάνδρα Μπακάκου(2-3)

Αλεξάνδρα Μπακάκου(2-3)
Προηγ.Ομάδα: Φιλαθλητικός

Χριστίνα Τσιάρα (2-3)

Χριστίνα Τσιάρα (2-3)
Προηγ.Ομάδα: ΠΑΟΚ

Λένα Λύτρα (3)

Λένα Λύτρα (3)
Προηγ.Ομάδα: Νίκη Βόλου

Αναστασία Λεοντίου (4)

Αναστασία Λεοντίου (4)
Προηγ.Ομάδα: -

Παναγιώτα Γράψα (4-5)

Παναγιώτα Γράψα (4-5)
Προηγ.Ομάδα: Άρης Χολαργού

Έφη Σακκά (5)

Έφη Σακκά (5)
Προηγ.Ομάδα: Διόνυσος

Βίκυ Βαλάκου (5)

Βίκυ Βαλάκου (5)
Προηγ.Ομάδα: -

Λίτσα Κουντουρά (5)

Λίτσα Κουντουρά (5)
Από το Blogger.
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτόγνωρες μπασκετικές στιγμές για την πόλη των Ιωαννίνων!!


















Μπορεί τα χρόνια να περνούν, τα κιλά να αυξάνονται, τα μαλλιά να γκριζάρουν ή να προτιμούν την πτώση, όμως η μαγεία του μπάσκετ είναι διαχρονική. Οι Γιαννιώτες είχανε την τύχη να δουν να πατούν το παρκέ του μικρού κλειστού της πόλης, μερικά από τα σπουδαία ονόματα του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το ΕΑΝΚΙ γνώρισε τη δόξα των αγώνων που τις περασμένες δεκαετίες καθήλωνε τον κόσμο στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Οι βετεράνοι, Έλληνες και Καταλανοί της Μπαρτσελόνα μας θύμισαν δοξασμένες στιγμές και μας έκαναν να ξαναθυμηθούμε την αδικία που τόσα χρόνια τα Γιάννινα έμειναν υποανάπτυκτα μπασκετικά και έξω από το χάρτη των επαρχιακών ομάδων που άφησαν και αφήνουν το στίγμα τους στις υψηλές κατηγορίες.
Το φιλικό των βετεράνων της Μπάρτσα με τους Έλληνες βετεράνους προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια ήταν «μαγνήτης» για να βρεθεί πλήθος κόσμου στο ΕΑΝΚΙ και να αναδείξει πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα των αθλητικών υποδομών. Και 1000 ή 2000 θέσεων να ήταν το κλειστό και πάλι θα γέμιζε γιατί ο κόσμος των Ιωαννίνων θέλει καλό μπάσκετ.
Δεν έλειψαν και οι υψηλές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, αφού υπάρχει και η Επέτειος της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, καθώς και ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφ. Άθλησης και διατροφής Χρήστος Αηδόνης, ο γ.γ. Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο Γ' αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οικονόμου και Παντούλας, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ο κ. Κοραντής, ο Περιφερειάρχης
Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φ. Φίλιος, οι αντιπεριφερειάρχες Καραμπίνας και Κολόκας και πλήθος ακόμα στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Και παρά το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε στο ΕΑΝΚΙ και όχι στο κλειστό του Πανεπιστημίου, αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στον διοργανωτή Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και την Διοικούσα Επιτροπή των Παλαιμάχων να διοργανώσουν άριστα το μεγάλο αυτό γεγονός το οποίο είχε απαιτήσεις. Από άποψη οργάνωσης όλα κύλησαν χωρίς προβλήματα και τους αξίζουν τα μπράβο.
Ο αγώνας είχε θέαμα, ωραίες και εμπνευσμένες ενέργειες και φυσικά τον Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο των Ελλήνων να μην θέλει να χάσει ούτε και αυτόν τον αγώνα! Νικητές οι Έλληνες με 77-70.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ υπήρξε και φολκλόρ χρώμα με παραδοσιακούς χορούς.
Με τη λήξη του αγώνα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έτρεξαν για ένα αυτόγραφο από τους πρωταγωνιστές.
Διαιτήτευσαν οι παλαίμαχοι διαιτητές Σταύρος Δουβής, Κώστας Κορομηλάς, Στέλιος Συμεωνίδης και Ζήσης Χατζής καθώς και από το χώρο της πολιτικής ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφυπουργός Υγείας κ.Χρήστος Αηδόνης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Γιάννης Καραμπίνας.
Δεκάλεπτα: 19-19, 36-30 (ημ.), 52-47, 77-70.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ (Γιάννης Ιωαννίδης): Αλβέρτης 20, Λιμνιάτης 4, Κωνσταντινίδης 2, Πρέλιεβιτς 8, Σιγάλας 9, Μπαλογιάννης 8, Τόλιος 9, Μπουντούρης, Χρυσανθακόπουλος, Τζαλαλής 7, Γιάννης Παπαδόπουλος , Γιαννούλης 9. 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Μανόλο Φλόρες): Χιμένεθ 21, Γκαλιλέα 9, Εστεγιέρ 13, Ντίαζ, Μοντέιρο, Xουάν Ντομίγκο Νέρo, Μανουέλ Μπος 16, Χούλιο Ορτίθ 2, Ντάρντε 2, Αντρέου 2, Εύθυμης Ρεντζιάς 5. 
Ο Εύθυμης Ρεντζίας αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τη Μπάρτσα και στο δεύτερο με τους Έλληνες.

Πηγές:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικείο Μπάσκετ

Ελλάδα/Ευρώπη - Νέα

Γυναικείο-Τελευταία Νέα

Επισκέπτες

Αναγνώστες

About Me

Η Φωτό Μου
Pas Giannina Basketball Club
Για οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο εξής mail: pasgianninabc@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ